• Bent u tevreden? Vertel het aan anderen!
  • Bent u ontevreden vertel het mij, en wij lossen het samen op!
  • 1 Week garantie op al onze behandelingen!

RUBBERBASE


Wat zijn Rubber Base nagels?

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is Rubber Base Gel een gel die als basis en/of builder op de nagels wordt aangebracht. De gel is zeer flexibel (vandaar de term ‘Rubber’) en zorgt er voor dat de nagel bij weerstand meebuigt, en dus niet afbreekt. De consistentie van de gel zorgt voor een goede hechting aan de nagelplaat en aan andere producten. De gel verzadigd de nagels, zodat het splijten, schilferen en scheuren (of afbijten!) van je nagels verleden tijd is. 

Met de stevige gel kan goed ‘gebouwd’ worden, maar de nagel echt verlengen met Rubber Base Gel is lastiger. Het product zal niet meer dan een millimeter extra lengte geven. Een behandeling met alleen Rubber Base geeft daarom een natuurlijk resultaat in de door jou gewenste dikte en kleur.

Wat doet Rubber Base voor je nagels?

Rubber Base Gel verandert zelfs de meest broze, zwakke nagels in stevige, glanzende juweeltjes. Door de stevige bescherming die de gel biedt, kunnen je natuurlijke nagels doorgroeien zonder af te breken, waardoor je nagels er – na het verwijderen van de gel – mooi en sterk uitzien. 

De natuurlijke (semi) transparante kleuren zijn perfect om de nagels egaal te maken en vlekjes of verkleuringen te camoufleren. Rubber Base geeft een mooie roze of nude kleurige look wanneer het zonder andere producten wordt gebruikt, en vormt daarnaast een ijzersterk duo met andere gels.

Voor wie zijn Rubber Base nagels geschikt?

Voor iedereen die zijn broze, scheurende of splijtende nagels wil beschermen en verstevigen. Ook voor nagelbijters is Rubber Base Gel een goede oplossing. Knappe meid of jongen – die met deze gel zijn nagels nog weet los te scheuren.

URBAN NAILS, RUBBER BASE GEL

De Rubber Base Gel heeft een hoge viscositeit waardoor en een mooie natuurlijke bolling op de natuurlijke nagel kan worden gebouwd. De Rubber Base Gel hecht zeer goed op de natuurlijke nagel en is zeer flexibel waardoor deze uitermate geschikt zijn voor nagels waar op een product slecht houdt. 

Tevens zorgt de Rubber Base Gel van Urban Nails voor een extra goede hechting waardoor de draagbaarheid van Gelpolish wordt verlengd van 2 naar 3 tot 4 weken.

De Rubber Base Gel is een erg dikke basis-gel met een zeer sterke hechting. Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan realiseren. Net zoals echt rubber is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. De stevigheid en flexibiliteit van de gel resulteert in een erg sterke nagel. De hechting is zo sterk dat het gebruik van een primer niet noodzakelijk is. Desondanks kan de gel makkelijk afgeweekt worden.