• Bent u tevreden? Vertel het aan anderen!
  • Bent u ontevreden vertel het mij, en wij lossen het samen op!
  • 1 Week garantie op al onze behandelingen!

COVID 19


Maatregelen omtrent het Coronavirus!

WIJ ZIJN TOT 14 JANUARI 2022 GESLOTEN!

 

In verband met het COVID-19 virus hebben we al enige tijd diverse extra maatregelen getroffen voor uw en onze veiligheid om het risico op besmetting zo veel mogelijk te verkleinen. Hierbij volgen wij de huidige richtlijnen die het kabinet, het RIVM hebben opgesteld.

Hierbij hebben we uw hulp nodig!

Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen te komen en een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Komt u met begeleiding, dan willen we verzoeken hen buiten te laten wachten. Kom op tijd op uw afspraak en niet veel vroeger, hoest of nies in uw elleboog, raak zo min mogelijk deurkrukken, oppervlaktes en objecten aan en was & desinfecteer uw handen bij binnenkomst. U bent zeer welkom, toch schudden we even geen handen.

Zolang er geen symptomen zijn die passend zijn bij het corona virus, bent u welkom en kan uw geplande afspraak plaatsvinden. Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen, heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? Heeft u de afgelopen 24 uur symptomen gehad? Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld? Dan vragen wij u om de afspraak te verzetten.

symptomen
- neusverkoudheid, hoesten, kuchen of niezen
- loopneus
- keelpijn
- koorts van 38 graden
- kortademigheid
- vermoeidheid
- hoofdpijn
- conjuctivitus (bindvliesontsteking oog)
- je ziek voelen
- diarree

Met vriendelijke groet,

Astrid

U en wij, willen natuurlijk het Coronavirus niet verder verspreiden! 

Wij danken u voor uw begrip!